OUTDOOR

Door de steeds snellere evolutie van onze maatschappij is out of home reclame niet toevallig één van de belangrijkste peilers geworden binnen elke reclamecampagne. De reden dat buitenreclame zo effectief is, komt door het gegeven dat ze niet te ontwijken is en wordt daarom ook aanzien als het enige overblijvende massamedium in België. Via een buitenreclame campagne is uw advertentie 24 op 24 zichtbaar en bereikt u de actieve en mobiele bevolking binnen uw regio.

INDOOR

Door de constante zoektocht naar nieuwe locaties en de continue uitbreiding en verfijning van verschillende netwerken, kunnen we op een creatieve en effectieve manier zeer selecte doelgroepen aanspreken in functie van uw wens.

TOTALE BEGELEIDING

Door de complexiteit van het reclamelandschap, en het aanbod van verschillende media is het opstellen van een doelgerichte, en vooral effectieve reclamecampagne vaak geen evidentie. Door het naadloos samenpuzzelen van verschillende communicatiemiddelen worden op een originele manier prospecten en consumenten geactiveerd.